Pridružite nam se i ostvarite svoj san

Danas mnoga djeca, bez obzira radi li se dječacima ili djevojčicama, imaju san da postanu veliki nogometaši ili nogometašice. Nogomet je vrlo popularan i mnoga djeca se od malih nogu vežu za taj sport. Sljedeći logičan korak je upis djeteta u neku školu nogometa kako bi dijete usavršilo svoj talent i, možda jednog dana, započelo svoju veliku nogometnu karijeru. No, roditelji su često već pri tom prvom koraku suočeni s velikim problemom, odabirom škole nogometa. Danas u Hrvatskoj djeluje jako mnogo škola nogometa, no, ne mogu se sve pohvaliti velikim rezultatima. Naši rezultati govore sami za sebe. Prije svega, naša škola nogometa djeluje od 1992.g. i za to vrijeme je u nogometnim krugovima stekla veliku reputaciju. Mnogi poznati igrači koje danas gledate u 1. hrvatskoj nogometnoj ligi započeli su svoj nogometni put iz naše škole nogometa. A možemo se pohvaliti i sa čak nekoliko igrača koji danas igraju u nekim od najvećih europskih nogometnih liga, poput španjolske, engleske, njemačke, talijanske i francuske.

Glavne prednosti naše škole nogometa

Naša škola nogometa je u potpunosti posvećena svakom djetetu zasebno. Za svako dijete brine tim stručnjaka koji prate njegov napredak od samog upisa u školu. Prije svega, dijete će nakon prvih nekoliko treninga biti raspoređeno u odgovarajuću grupu. Grupe polaznika formiraju se na temelju predznanja svakog pojedinog djeteta. To znači da će djeca koja se tek upoznaju s nogometom i nemaju veliko predznanje biti raspoređena u početničku grupu, dok će se ostali, sukladno svom znanju, rasporediti u više različitih grupa. Ovakav pristup omogućava trenerima da rade s djecom sličnih karakteristika i da svakom djetetu pristupe na odgovarajući način. Osim toga, s djecom posebno rade i kondicijski treneri koji se brinu za njihovu formu i pripremaju ih za sve napore koji ih očekuju. Također, naša škola ima i nekoliko pomoćnih trenera koji će uvijek rado priskočiti i pomoći za vrijeme treninga. Kako bi djeca bila sigurna kada su u pitanju ozljede, naši fizioterapeuti su uvijek u blizini kako bi mogli što brže reagirati. Sve u svemu, kada ostavite vaše dijete u našoj školi, možete biti sigurni da se o njemu brine iskusni tim vrhunskih stručnjaka iz više različitih područja.

Ostale prednosti naše škole nogometa

Od ostalih prednosti, možemo se pohvaliti i odličnom atmosferom i ozračjem u školi što nastojimo prenijeti i našim polaznicima. To znači da će djeca, osim nogometnog znanja, steći i brojne druge vještine i vrijednosti za koje smatramo da su izrazito bitne. Djeca će se tako uz naše stručno osoblje naučiti vrijednosti timskog rada, radostima pobjeđivanja, ali i privaćanju poraza, uvažavanju protivnika i poštenoj (fair-play) igri.

Uz individualni pristup svakom djetetu, stručnom osoblju i vrijednostima koje promičemo, naša škola nogometa je najbolji izbor koji možete napraviti za vaše dijete.