O nama

Škola nogometa Prva-hnl osnovana je, sada već davne, 1992.g. U to vrijeme u Hrvatskoj nije bilo mnogo škola nogometa, a u godinama koje su uslijedile otvoreno je još nekoliko novih škola nogometa. No, mnoge od tih škola nisu uspjele opstati do današnjeg dana te su zatvorene. Škola nogometa Prva-hnl je od samog osnutka imala jasnu viziju i definirane ciljeve o budućnosti i upravo to je glavni razlog što je opstala do danas i što je iz godine u godinu sve jača. Naravno, za uspjeh je itekako zaslužno i cjelokupno osoblje od kojih su neki dio ove škole nogometa od njezinog samog početka, a drugi su se priključili nešto kasnije te postali dio uspješnog tima.

Osoblje

Škola nogometa Prva-hnl ima veliku, ali uigranu ekipu, koja je uvijek spremna pomoći polaznicima škole. Glavni dio vezan uz uspjeh polaznika škole nogometa svakako se odnosi na trenere. Riječ je o izrazito stručnim osobama s položenim licencama za trenerski posao. Neki od trenera su karijeru započeli kao nogometaši, a nakon kraja nogometne karijere odlučili su ostati u nogometu i stečeno znanje prenijeti mlađim naraštajima. S druge strane, neki treneri u našoj školi nogometa odlučili su se isključivo za trenerski posao te imaju veliko iskustvo u kvalitenom prenošenju znanja.

Od ostalog osoblja koje se svakodnevno brine za naše polaznike valja izdvojiti kondicijske trenere koji se brinu da svi polaznici budu u odličnoj formi, fizioterapeute koji će odmah priskočiti u pomoć u slučaju ozljeda te voditelje koji se brinu da na razini škole sve fukcionira bez ikakvih problema.

Polaznici

Naša škola nogometa namijenjena je dječacima i djevojčicama u dobi od 7 do 15 godina. Nakon upisa, treneri će s novim polaznicima odraditi nekoliko početnih treninga kako bi ih, ovisno o njihovom nogometnom znanju, mogli rasporediti u prikladne grupe. To je izrazito bitno kako bi treneri mogli svakoj grupi pristupiti na odgovarajući način. Upravo takav pristup koji koristimo u našoj školi nogometa već dugi niz godina pokazao se kao odlično rješenje te se upravo zbog toga možemo pohvaliti velikim brojem igrača koji danas igraju u velikim, renomiranim klubovima.

Naša škola je ove godine proslavila 25-tu godišnjicu rada, rezultati govore sami za sebe te snažno vjerujemo da ćemo i dalje nastaviti kvalitetno raditi i da će vaše dijete upisom naše škole dobiti najbolje moguće nogometno obrazovanje koje je danas dostupno u našim krajevima.